Vanaf 13 juni zijn wij overgestapt naar een nieuw inlogsysteem: één inlogaccount voor alle digitale bibliotheekdiensten. Heb je hier vragen over? Klik hier voor al je antwoorden.

Speelgoedcatalogus

Welkom in onze schatkamer!

Hier vind je wel 700 stukken speelgoed voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Daarnaast hebben we ook gezelschapsspelletjes die geschikt zijn voor alle leeftijden. Al het speelgoed staat in de speelgoedcatalogus samen met de boeken van de bibliotheek.

  1. Hoe vind ik speelgoed in de catalogus?
    In de zoekbalk bovenaan vul je een zoekterm in, zoals bijvoorbeeld de merknaam (duplo, Knex) of het type speelgoed, zoals buitenspeelgoed.
  2. Als we het speelgoed hebben, zie je een foto en een korte omschrijving met de kenmerken van het speelgoed. Ook zie je of het beschikbaar is en op welke vestiging.
  3. Heb je gevonden wat je zocht? Kom dan het speelgoed lenen in de Speel-o-theek. Of reserveer* het speelgoed, zodat je zeker weet dat je kind er de komende weken mee kan spelen.

*Je kunt alleen speelgoed reserveren dat beschikbaar is in jouw eigen vestiging.
Voorbeeld: Woon je in Vlijmen, dan kun je geen speelgoed reserveren dat in de speelotheek staat in de vestiging Oudheusden of Vlijmen.

 

Speelgoedcatalogus

Speelgoedcategoriën

Springkussen

Nieuw speelgoed