Vanaf 13 juni zijn wij overgestapt naar een nieuw inlogsysteem: één inlogaccount voor alle digitale bibliotheekdiensten. Heb je hier vragen over? Klik hier voor al je antwoorden.

Vrijwilligers

Vrijwilligers maken het verschil!

Wil jij een positieve impact hebben op het leven van kinderen en hun ouders/verzorgers? Word dan vrijwilliger bij ons! Ons team bestaat uit een diverse groep van mensen van verschillende leeftijden en achtergronden, die allemaal één gemeenschappelijk doel hebben: kinderen voorzien van goed speelgoed.

Als vrijwilliger bij ons krijg je de kans om betrokken te zijn bij een fantastisch initiatief. Samen zorgen we ervoor dat kinderen toegang hebben tot kwalitatief speelgoed, ongeacht hun achtergrond. Je kunt een verschil maken in het leven van deze kinderen en hun ouders/verzorgers, door hen te helpen bij het vinden van het perfecte speelgoed.

Of je nu advies wilt geven aan leners over welk speelgoed het beste bij hun kind past, het speelgoed schoon wilt houden en in goede conditie wilt houden, of zelfs speelgoed wilt repareren, er is altijd een rol voor jou binnen ons team. Jouw inzet en vaardigheden worden gewaardeerd en maken een verschil. Dit kan al door 2 uur per week.

Word een waardevol lid van ons team van vrijwilligers en draag bij aan de groei en ontwikkeling van kinderen. Sluit je aan bij ons en ervaar de voldoening van het zien van een glimlach op het gezicht van een kind dat geniet van het speelgoed dat jij hebt geholpen mogelijk te maken.

Kom bij ons en word een verschilmaker. Samen kunnen we een positieve impact hebben op de levens van kinderen en hun families. Meld je vandaag nog aan als vrijwilliger en maak deel uit van ons inspirerende team. We zoeken voor locatie Oudheusden en Vlijmen nog verschilmakers! Neem contact op met Cees Berghout op 06-24536698