Vanaf 13 juni zijn wij overgestapt naar een nieuw inlogsysteem: één inlogaccount voor alle digitale bibliotheekdiensten. Heb je hier vragen over? Klik hier voor al je antwoorden.

Fantasy & Science Fiction

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

  • Jack Thorne, John Tiffany Harry Potter en het vervloekte kind

    Albus, de oudste zoon van Harry Potter, sluit op Zweinstein vriendschap met Scorpius Malfidus. Samen bedenken ze een manier om het verleden te veranderen. Vanaf ca. 12 jaar.

    Gedrukt boek

  • Nisha J. Tuli Trial of the Sun Queen

    Lor wordt onverwacht bevrijd uit de gruwelijke gevangenis van de Aurorakoning en belandt in het hof van de rivaliserende Zonnekoning Atlas. Daar wacht haar een dodelijke competitie: ze moet met negen vrouwen strijden om de hand van de koning. Vanaf ca. 15 jaar.

    Gedrukt boek


Boek van de maand

Young-do Lee De hartelozen

Keigan Draca, een mens die het legendarische zwaard van een koning hanteert, wordt met twee metgezellen op een onmogelijke missie gestuurd. Samen moeten ze in de jungle van een gevaarlijk reptielachtig volk een gehate bondgenoot zien te redden.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken