Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • F. Roobol Springtij

  Vlak na de Watersnoodramp in 1953 gaat een jonge vrouw op zoek naar haar biologische moeder; een andere jonge vrouw wordt zwanger van een Italiaanse arbeider bij de Zuiderzeewerken.

  Gedrukt boek

 • Lynn Austin Land van belofte

  Eind 19e eeuw verruillen twee reislustige zussen hun vertrouwde thuis in Chicago voor de Sinaïwoestijn, waar ze op zoek gaan naar een Bijbels manuscript.

  Gedrukt boek

 • Nina Siegal Tulpen & terpentijn

  Rembrandt van Rijn vereeuwigde in 1632 een les in anatomie op het schilderij 'De anatomische les van Dr. Nicolaes Tulp', maar diverse betrokkenen hebben toch wat moeite met de gang van zaken.

  Gedrukt boek

 • Charlie Jonas Het kattencafé

  Een hartverwarmend verhaal tussen drie vrouwen die troost vinden in vriendschap, liefde en katten.

  Gedrukt boek

 • Rosie Walsh Zeven perfecte dagen

  Een vrouw is ten einde raad als haar nieuwe liefde na zeven dagen niets meer van zich laat horen, maar ze laat het er niet bij zitten en gaat op onderzoek uit.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Julie Klassen Het strand van de verloren schatten

De kust van Cornwall wordt geteisterd door schipbreuken, jutters en geheimen. Als Laura Callaway na een hevige storm geen verloren schatten vindt - maar een zwaargewonde man, stapelen de mysteries zich op.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken